
Πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση η συγκεκριμένη παραλία. Η αυξημένη βλάστηση της περιοχής δεν λείπει και από την παραλία καθώς περιτριγυρίζεται από τα τοπικά πανύψηλα αρυρίκια που προσφέρουν μια καλαίσθητη ηρεμία με τη σκιά τους.

Οι καταχωρήσεις των επιχειρήσεων στον τουριστικό οδηγό του Πάρος.gr ξεκίνησαν! Ο οδηγός μας καλύπτει μεγάλο μέρος των τουριστικών επιχειρήσεων του νησιού όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφετέριες, ταβέρνες, beach bar κ.α.
Με το να καταχωρήσετε στον οδηγό μας την επιχείρηση σας (εστιατόριο, ταβέρνα, καφετέρια, μπαρ, club, beach bar, ταξί, ενοικίαση αυτοκινήτων ή ποδηλάτων) απολαμβάνετε μεγάλα προνόμια που δεν θα βρείτε σε κανέναν άλλον οδηγό στην Ελλάδα! Όλες οι καταχωρήσεις προβάλλονται δυναμικά μέσα στις σελίδες του οδηγού μας αλλά και μέσα στο δημοφιλέστατο κοινωνικό δίκτυο του facebook στην σελίδα φίλων του παρος.gr!
Επιπλέον, εκτός από την βασική υπηρεσία της καταχώρησης στον οδηγό μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια πληθώρα άλλων υπηρεσιών που σας προσφέρουμε όπως:
Kosmitis Hotel
Paros Agnanti Hotel
Σκάφος Giulietta II
Aphrodite Boutique Hotel
Nikolas Hotel
Villa Agia Thalassa
Zoumis Studios
Agrabeli Studios & Apartments
Πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση η συγκεκριμένη παραλία. Η αυξημένη βλάστηση της περιοχής δεν λείπει και από την παραλία καθώς περιτριγυρίζεται από τα τοπικά πανύψηλα αρυρίκια που προσφέρουν μια καλαίσθητη ηρεμία με τη σκιά τους.
Είναι μαζί με την Χρυσή Ακτή οι πιο ξακουστές παραλίες του νησιού. Βρίσκεται στο δυτικό μέρος του κόλπου της Νάουσας. Η μαγευτική αμμουδιά σε συνδιασμό με τους βράχους από γρανίτη «φτιάχνουν» ένα πανέμορφο τοπίο το οποίο σε "φωνάζει" να το επισκεφτείς.
Το ευρέως γνωστό όνομα αυτής της παραλίας είναι Σούβλια, αλλά οι ντόπιοι την λένε Δελφίνι λόγω ενός εστιατορίου που λειτουργεί στην αμμουδιά της. Βρίσκεται λίγο έξω από την Παροικιά.
Μικρή και γραφική παραλία. Για αυτούς που ψάχνουν την ησυχία και τη γαλήνη την ώρα του μπάνιου. Βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό, στα δυτικά της Πάρου.
Μεγάλη αμμουδιά με πεντακάθαρα νερά. Βρίσκεται στο βόρειο άκρο του κόλπου της Παροικιάς. Ήσυχη παραλία.