Δείτε τα

ξενοδοχεία στο Δρυό Πάρου


Ξενοδοχείο Καλαμιές
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 56 €Το Ξενοδοχείο Καλαμιές βρίσκεται στο Δρυό 200 μέτρα από την παραλία Μπουτάρη και 350 μέτρα από την παραλία Χρυσή Ακτή.
Νησιώτικο Ξενοδοχείο
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 80 €Το Νησιώτικο Ξενοδοχείο βρίσκεται στο Δρυό δίπλα στην αμμώδη παραλία και 150 μέτρα από το κέντρο του χωριού.
Nikoleta's Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 65 €Το Nikoleta's Studios βρίσκεται στο Δρυό 200 μέτρα από το κέντρο του χωριού κι απέχει 50 μέτρα από την παραλία Μπουτάρη και 150 μέτρα από την παραλία Χρυσή Ακτή.
Calme Boutique Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 820 €Το Calme Boutique Hotel βρίσκεται στο Δρυό 300 μέτρα από την παραλία Μπουνταράκι και 700 μέτρα από την παραλία Χρυσή Ακτή.
Ξενοδοχείο Τζούλια
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 500 €Το Ξενοδοχείο Τζούλια βρίσκεται στο Δρυό ακριβώς δίπλα στην παραλία και απέχει 50 μόλις μέτρα από τα καταστήματα.
Lolantonis Rooms
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 40 €Το Lolantonis Rooms βρίσκεται λίγο έξω από το Δρυό δίπλα στην παραλία του Λωλαντώνη.
Ξενοδοχείο Ήβη
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Ξενοδοχείο Ήβη βρίσκεται 200 μέτρα από την παραλία Δρυός και 1 μόλις χλμ από την Χρυσή Ακτή.
Κατοικία
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 40 €Το ξενοδοχείο Κατοικία βρίσκεται στο Δρυό 500 μέτρα από την παραλία κι απέχει 100 μέτρα από μπαρ και εστιατόρια.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης

x
Ενημερωθείτε με Προσφορές Καταλυμάτων στη Πάρο!
Όνομα(*)
Please let us know your name.

Επίθετο(*)
Invalid Input

Email(*)
Please let us know your email address.