Ξενοδοχεία Πάρος


Στον τουριστικό οδηγό μας θα βρείτε καταχωρημένα ξενοδοχεία της Πάρου ανάλογα με την περιοχή που βρίσκονται και την αξιολόγηση τους βάση αστεριών. Επειδή η ευχάριστη διαμονή μπορεί να καθορίσει την διάθεση σας την περίοδο των διακοπών, το Πάρος.gr σας παρέχει αναλυτική ενημέρωση για τα ξενοδοχεία της Πάρου.

Vavanos Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 88 €Το Vavanos Studios βρίσκεται στη Νάουσα πολύ κοντά στην παραλία των Αγίων Αναργύρων και στο κέντρο της πόλης.
Zefi Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 86 €Το Zefi Hotel βρίσκεται στη Νάουσα 300 μέτρα μακριά από το κέντρο της πόλης και τα μαγαζιά.
Madaky Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 45 €Το Madaky Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Νάουσας κι απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Πιπέρι.
Alfa Rooms
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 49 €Το Alfa Rooms βρίσκεται στη Νάουσα 150 μέτρα από την παραλία των Αγίων Αναργύρων κι απέχει 300 μέτρα από το κέντρο της πόλης.
Lefkes Village
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 130 €Το Lefkes Village βρίσκεται σε ένα ορεινό σημείο στο χωριό Λεύκες και απέχει 10 χλμ από την Παροικιά και τη Νάουσα.
Hotel Cavos
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 90 €Το Hotel Cavos βρίσκεται στη Νάουσα 40 μέτρα από την παραλία και 450 μέτρα από το κέντρο της πόλης.
Anemones Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 119 €Το Anemones Studios βρίσκεται στο Μώλο 50 μέτρα από την παραλία του Μώλου αλλά και πολύ κοντά στην παραλία Καλόγερος, γνωστή για τον άργιλο που υπάρχει.
Hotel Arkoulis
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 56 €Το Hotel Arkoulis βρίσκεται στη Νάουσα 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, κοντά στην παραλία Σάντα Μαρία.
Barbaras
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 75 €Το Barbaras βρίσκεται στη Νάουσα 300 μέτρα από την παραλία Πιπέρι κι απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.
Romantica Suites
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 108 €Το Romantica Suites βρίσκεται στη Νάουσα 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης

x
Ενημερωθείτε με Προσφορές Καταλυμάτων στη Πάρο!
Όνομα(*)
Please let us know your name.

Επίθετο(*)
Invalid Input

Email(*)
Please let us know your email address.